Som el primer Club d'Autocaravanes legalitzat a l'estat espanyol, membre de la Federació Europea d'Autocaravanes, i conegut arreu d'Europa.
Va ser creat per una colla d'usuaris d'autocaravanes i càmpers, l'any 1986 per agrupar en l'entitat, tots els afeccionats a disfrutar del lleure, amb aquest mitjà de transport.

 

sortida1

 

Què ens agrada fer?

Ens agradaria agrupar en el nostre Club, el major nombre d'usuaris de l'autocaravana i el càmper, per a poder fer nous amics, i per a lluitar, perquè la nostra afecció sigui reconeguda i acceptada per tothom.
Quins són els nostres objectius?

Els objectius del Club, són els de donar suport, democràticament, a les inicitives dels seus socis, en l'aspecte de fomentar la cultura de l'autocaravanista en l'autocaravanisme, i defensar la seva pràctica, respectant sempre la natura.


Què t'oferim?

T'oferim l'amistat d'un nombrós grup de persones de totes les edats, que tenen les mateixes afeccions que pots tenir tu, si disposes d'una autocaravana o càmper.
T'oferim formar part d'un Club modern, i democràticament actiu, en què, si et fas soci, tant tu com la teva parella, tindreu igualtat de drets, segons els estatuts.

Podràs assistir a les trobades de cap de setmana que, com a mínim, mensualment organitza el Club. Podràs participar en totes les activitats del Club, i relacionar-te amb altres membres d'altres clubs del país, i de fora d'ell.

 

sortida club2
Podràs gaudir de l'experiència, i trobar el suport que puguis necessitar, de companys que porten molts anys en aquesta activitat.

Trobaràs a la llibreria del Club, els viatges fets amb autocaravana o càmper, per tota Europa, i també alguns per África i Ásia, escrits per molts socis al llarg dels anys de vida del Club.

Tindràs el consell sobre vehicles, i el seu equipament, dels que fa molts anys que viuen en aquest món, i d'una manera desinteressada.

Si vols contactar amb nosaltres pulsa AQUI.